Cercar en aquest blog

dimecres, 19 de gener del 2011

Plàstica variada al seu punt

Permete'm que t'ofereixi avui un bon plat de plàstica variada al seu punt, compost de fotografia, pintura, dibuix, il.lustració i una mica de literatura.

De primer tens el festival "Voies Off" d'Arles que et convida a inscriure't a la convocatòria d'enguany fins al 15 de febrer. Has de saber que "Voies Off" proposa des de fa 16 anys una mirada alternativa sobre la fotografia emergent, amb les seves corresponents particularitats, les seves evidències i les seves resistències. Les tardes de projeccions d'aquest festival en el context dels "Rencontres d'Arles" s'han convertit en una referència internacional per a la descoberta d'autors i per al seguiment de la creació fotogràfica contemporània. La temàtica del festival aborda, amb mirada crítica, les evolucions del món actual, amb la participació de més de 60 candidats seleccionats, corresponents a una vintena de nacionalitats.Cada any un jurat format per professionals de prestigi recompensa amb 2.500 euros l'autor que hagi destacat especialment per la claredat de la seva visió i per la qualitat del seu treball.
 http://www.voies-off.com/

De segon tenim l'exposició "Santi Moix/Mark Twain" que es presenta demà a la Fundación Círculo de Lectores del carrer del Consell de Cent, 323, de Barcelona, amb l'obra original que Moix ha fet per a l'edició de "Les aventures de Huckleberry Finn" que publica Galaxia Gutenberg/Círculo de Lectores amb motiu del centenari de la mort de Twain. Moix aporta la seva visió gràfica personal del món de Twain i omple a la vegada les parets de l'espai expositiu amb gegantins apunts que ens ajuden a recorrèr de manera original tot el seu univers.


De tercer et puc presentar un plat pictòric doble a la Sala Parés de Barcelona amb les marines, les escenes urbanes i els interiors d'estudi del pintor Simó Busom, un dels artistes en actiu de més llarga trajectòria de la Parés, que trobaràs ara al costat dels altres pintors que participen a la col.lectiva "Vinyes i vins" amb la diversitat de registres cromatics, formals, conceptuals i culturals, associats sempre a la vinya i al vi. Tasta-ho, si et plau, a partir de demà i fins al 15 de febrer.
                                                                                        http://www.salapares.com/                                       

















Encara et puc presentar un quart plat ple de les bones il.lustracions que la Carme Solé Vendrell ha fet al llarg de la seva vida i que ara presenta, a partir de demà i fins al 13 de març, al Centre Cultural Unnim, a la Rambla d'Ègara, 340, de Terrasa, en una exposició titulada "Came Solé Vendrell. Dues vides".

https://www.unnim.cat/ca/Obra-social/Equipaments/Centre-Cultural/

I ja per acabar tens aquestes postres fotogràfiques que en Pere Formiguera presenta a partir de demà i fins al 12 de març a la Galeria Fidel Balaguer de Barcelona, aconseguint, una vegada més, fer visible allò que és invisible tot i ser absolutament real. Si ho vols entendre millor contempla l'exposició!

http://www.galeriafidelbalaguer.com/

Prent-ho amb la calma necessàri i que vagi de gust!!




2 comentaris:

  1. ¡Gràcies per la menció a l'expo de la Carme Solé, Claudi! En teniu més informació a www.unnim.cat/obrasocial. Salut.

    ResponElimina
  2. Un plaer Marc. No dubtis en comptar amb mi i aquest blog per al que necessitis. També m'ajudaràs a mantenir-lo viu i alimentar-lo! Salut!

    ResponElimina