Cercar en aquest blog

dissabte, 5 de setembre de 2015

Eugeni Prieto exposa

dibuixos claudi
A-10, un comiat amb els artistes com a protagonistes.

A-10 d'Eugeni Prieto


Avui mateix, dissabte 5 de setembre, a les 19h, s’inaugurarà al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, una exposició molt especial, A-10 d’Eugeni Prieto. Amb aquesta mostra, Eugeni Prieto s’acomiada de la seva tasca com a comissari de les exposicions d’art contemporani del Museu de la Mediterrània i ho fa realitzant un treball on surten una bona colla dels artistes que ha portat al museu. Una exposició fotogràfica que vol agrair la tasca dels artistes i al mateix moment un comiat a tots aquells visitants que han pogut gaudir els últims anys de les exposicions d’art contemporani que s’ha organitzat al museu. 


Eugeni Prieto deixa de ser comissari, canvia el seu punt de vista, i fa el salt per exposar la seva obra. 


A-10 són retrats despullats d’elements superficials que podrien distorsionar o despistar sobre el que realment interessa a l’artista, la confrontació de les mirades (la meva i la de l’espectador amb la del retratat/ada) en un intent de reflectir la part humana, aquella menys coneguda pels que han anat seguint les exposicions i que, en el millor dels casos, han gaudit amb les obres presentades.


Per Eugeni Prieto, l'autor de les fotografies, aquest és un complement necessari del treball mostrat aquests anys. Aquesta aproximació quasi psicològica amb els retratats i retratades que vol ser la present exposició, també vol ser un acte d’agraïment i consideració del comissari cap aquells que ha portat al museu. Per ell, que ara s’ha convertit en artista, res no hauria estat possible sense ells i elles, tot l’edifici cultural s’assenta s’obre la feina dels artistes.


L’exposició es podrà gaudir fins al 26 d’octubre.


Aquesta es una exposició molt especial pel Museu de la Mediterrània que vol agrair públicament la tasca realitzada per Eugeni Prieto per l'art i pel museu al llarg dels últims deu anys.
Adéu Eugeni!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada