Cercar en aquest blog

dijous, 9 d’abril del 2015

Els retrats fotogràfics d'Antoni Bernad

dibuixos claudi
El llibre "Catalans. Retrats" del fotògraf Antoni Bernad es torna a publicar amb noves fotografies i es presenta dilluns que ve a Barcelona.


Antoni Bernad

El 1984, el fotògraf Antoni Bernad publicava el llibre de retrats Catalans. Ara 30 anys després es torna a publicar amb noves fotografies. En aquest volum hi trobaran una síntesi d’un temps i d’un país. És com un àlbum de família, però de més volada històrica i d’un gust molt més sofisticat. La cara, diuen els filòsofs, és la part del cos humà que ens permet de reconèixer-nos en els altres, i en aquest llibre hi ha cares de tota mena.


L’acte de presentació del llibre Catalans: Retrats del fotògraf barceloní Antoni Bernad i Margarit, editat per l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc el dilluns 13 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre, al Saló de Cròniques de l’Ajuntamentde Barcelona, plaça de Sant Jaume, 1.


La presentació del llibre anirà a càrrec del Sr. David Balsells, vicepresident de la Fundació Forvm per a la Fotografia a Tarragona i director del Festival Internacional de Fotografia Emergent, SCAN Tarragona.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada