Cercar en aquest blog

dimecres, 15 de març del 2017

Albert Carol en exposició al Mas Pi Art


dibuixos claudi
















En Jordi Bofill, com a coordinador d'exposicions del Mas Pi Art, m'informa de la immediata inauguració, aquest divendres 17 de març a les 8 del vespre, en aquest espai d'art del restaurant Mas Pi de Verges, de la mostra de l'Albert Carol que ja s'ha obert al públic avui mateix, dimecres 15 de març.


Albert Carol és un pintor nascut a la Bisbal d’Empordà l’any 1950. Des dels 14 anys, i fins la seva jubilació, ha dedicat la seva vida professional a la pintura. El corró, la cubeta i la safata, les brotxes i els pinzells, l’esponja i altres eines, han estat les utilitzades per exercir el seu ofici.

obres Albert Carol

 
Sempre l’han apassionat els treballs més delicats de pintura decorativa, per la seva àmplia gamma de tècniques. La possibilitat de decorar qualsevol espai, li permetia oferir la possibilitat de transformar vells mobles en autèntiques peces de disseny i decoració.




Quan ha sigut prou gran, i ha tingut prou temps per dedicar-s’hi, ha canviat la brotxa gorda pel llapis i els pinzells més prims. Pinta sobre fusta, sempre amb acrílic, imatges molt realistes. Obres molt expressives que donen èmfasi a llum i al color, protagonistes indiscutibles de la seva obra. Des del 2012 que ens delecta amb quadres de tot tipus d’animals, flors i plantes, retrats, i paisatges de la nostra terra que mostren entorns molt naturals.







 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada