Cercar en aquest blog

dilluns, 29 de maig del 2017

Biennal d'Art Contemporani JCE

dibuixos claudi
Copio contingut del correu que m'ha enviat el Museu de l'Empordà relacionat amb la Biennal d'Art Contemporani JCE.


Convocatòria per a la participació de vuit artistes a la Biennal d'Art Contemporani JCE (Jeune Création Europénne) 2017-2019

 

L'Ajuntament de Figueres ha obert la convocatòria per a la participació de vuit artistes a la biennal d'art contemporani de Joves Creadors Europeus 2017-2019.

 
La Jeune Création Européene (JCE) és un projecte internacional d'arts visuals liderat per l'Ajuntament de Montrouge (França) que es va iniciar l'any 2000 i reuneix una selecció d'artistes procedents de diferents països de la Unió Europea amb l'objectiu de donar a conèixer el treball de joves creadors i de promoure formes de diàleg i contactes europeus per mitjà de l'art contemporani i la cultura. 


Amb caràcter biennal s'organitza una exposició itinerant que es presenta successivament a diverses institucions culturals representants dels diversos països o nacions coorganitzadors d'aquest esdeveniment. Actualment podeu veure aquesta exposició al Museu de l'Empordà i a la Casa Empordà, fins el 18 de juny.


Qui s'hi pot presentar?
Aquest concurs està adreçat a artistes emergents, residents a Catalunya nascuts entre l'1 de gener de 1982 i el 31 de desembre de 1999.  La temàtica de les obres és lliure i s'emmarca en el camp de les pràctiques artístiques de les arts visuals contemporànies.


Termini i forma de presentació
El termini de presentació de la documentació referent a les propostes presentades al concurs és el dia 12 de juny a les 14 h. Els interessats hauran de presentar la documentació del projecte i la instància adjunta a aquestes bases a l'Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (av. de Salvador Dalí, 107, 17600 Figueres).
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada