Cercar en aquest blog

dijous, 22 d’octubre de 2015

Mèxic al CCCB

dibuixos claudi

Del  CCCB m'arriba informació sobre la jornada mexicana que es fa diumenge que ve en el context general del Festival Internacional de Mèxic a Barcelona.Festival Internacional de

Mèxic a Barcelona_ MXaBCN

 

Jornada Mexicana al CCCB

Música, teatre, fotografia, circ i més


25 d’octubre de 2015
D’11 a 22h
Entrada lliure


L'exposició Lluita lliure. Retrats de família. Fotografies de Lourdes Grobet que es pot visitar al CCCB fins l’1 de novembre, s’emmarca dins del Festival Internacional de Mèxic a Barcelona_ MXaBCN, nova proposta cultural que posa en valor la cultura mexicana i les seves manifestacions contemporànies.


El Festival, que se celebra durant els mesos d’octubre i novembre, té un dels seus punts àlgids el proper diumenge 25 d'octubre amb la JORNADA MEXICANA AL CCCB. Es tracta d’una intensa jornada multidisciplinar que inclou rondallaires, una instal·lació, projeccions audiovisuals, el desenvolupament d'un mural i música.Durant tot el diumenge, a més, l’entrada a l’exposició Lluita lliure serà gratuïta.El Festival Internacional de Mèxic a Barcelona _ MXaBCN compta també amb la participació de la Filmoteca de Catalunya, la Casa Amèrica Catalunya, i amb la col·laboració del Consolat General de Mèxic a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada