Cercar en aquest blog

divendres, 9 de gener del 2015

Taller d'escriptura de Roser Atmetlla


 

Tens ganes d'escriure però et costa expressar sobre el paper els sentiments i les emocions? 

 

 

A partir del tema de la mare (tenir mare o ser mare), font primera de totes les emocions, Roser Atmetlla et farà de guia per descobrir i practicar quines poden ser les millors tècniques literàries que t'ajudin a expressar els teus sentiments.

 

 

La llibreria Pròleg (c/Sant Pere Més Alt, 46, BCN) organitza aquest Taller d'Escriptura que condueix la Roser Atmetlla amb aquest esquema de treball i el tema de la mare com a punt referencial principal:

Lectura de textos i fragments per veure la relació entre la tècnica literària que en concret treballarem i la manera com influeix en l'expressió/comunicació dels sentiments i/o les emocions. 

Intercanvi de punts de vista i debat des de l'experiència personal. 

Escriptura de textos per tal d'aplicar una o diverses tècniques a l'emoció (o aspecte emocional) que l'alumna vulgui expressar.

 

El curs, que comença el dimecres que ve, 14 de gener, i s'allarga fins al març, consta de 10 sessions de dues hores setmanals, tots els dimecres de 17h a 19h, i té un preu global de 125 euros.



  • Bibliografia recomanada.
    Encarna Sant-Celoni i Verger. Al cor, la quimereta. Tabarca Llibres.
    Moye Davey, ed. Maternidad y creación. Alba Editorial
    Flavia Company. Por mis muertos. Páginas de Espuma.


    Roser Atmetlla

    Escriptora en llengua catalana, professora de Filosofia i editora del magazine cultural digital  Promoartyou.


    Des de l'any 1997, ha publicat quatre novel·les per a adults i una d'infantil.
    Dóna classes de Filosofia a l'INS Serrallarga de Blanes, també des de l'any 1997. I, actualment, inicia una nova etapa al capdavant del Magazine del portal Promoartyou, una eina per a la difusió i l'autopromoció d'artistes.
    La seva obra literària orientada als adults aposta per un estil depurat i una construcció formal rigorosa, seguint la tendència de la novel·la del segle XX. Pel que fa al contingut, hi podem destacar la seva preferència per la reflexió sobre el moment present plantejada sempre des del punt de vista dels personatges i fent especial atenció al món de les emocions.


    Si et plau la proposta pensa que el període de matriculació s'acaba dilluns que ve, 12 de gener!!!


    http://www.google.es/webhp?nord=1&gws_rd=cr&ei=VCqwVK-VD8jXyQPwm4KgCw#nord=1&q=llibreria+pr%C3%B2leg



     

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada