Cercar en aquest blog

dimecres, 13 de setembre del 2017

Micromundos de Marta Lafuente

dibuixos claudi

 

 

 

La Galeria d'Art Anquin's de Reus presenta l'exposició Micromundos de Marta Lafuente:

 

INAUGURACIÓ de l'exposició micromons a la GALERIA D'ART Anquin'S

Marta Lafuente
Micromundos
Exposició: Del 15 de septembre al 18 de octubre de 2017
Galeria d’Art Anquin’s
C. Campoamor, 2 43202 Reus
TEL. 977 312 759 / 666 674 996
www.anquins.com
De dilluns a divendres: d’ 11:00 13:30 i d’ 17 a 20 h dissabtes: d’ 11 h a 13:30 h

obra Lafuente


Inauguració: La galeria d'art Anquin's inicia la nova temporada artística amb l'exposició MICROMUNDOS de MARTA LAFUENTE, artista que realitza la seva primera individual a la galeria.


L'exposició s'inaugurarà el divendres 15 de setembre a les 19,30h. Durant la inauguració es presentarà el vídeo d'animació LA BOITE realitzat per Marta Lafuente amb 290 dibuixos de moviments de dansa. El vídeo es va presentar al Festival de Videodansa de Palma a la Fundació Miró i vol ser un petit homenatge al món de la dansa tot combinant diferents formes d'art com la pintura, el dibuix i l'animació.A les 8 de la tarda, l'escola de dansa Núria Díez oferirà una actuació dansa inspirada en l'obra de l'artista. Les ballarines: Anna Boqué, Lídia Fortuny i Laia Guinovart ens aproparan als subtils moviments de la dansa, i acompanyades de la violinista Núria Vallverdú.


La dansa és un dels mons que han captivat l'atenció de l'artista. L'harmonia, l'elegància, el dinamisme i els moviments de la dansa clàssica o contemporània han estat interpretats per Marta Lafuente amb tota la força i caràcter del seu traç.


Marta Lafuente també ens presenta la sèrie "Mascotas", on ha reflectit el món imaginatiu, innocent i oníric del nens. Acompanyats per les seves mascotes, els nens són els protagonistes d'alguns dels cartons que s'exposen a la galeria. L'artista utilitza la tècnica mixta (carbonet, grafit, pastel i oli) sobre un suport poc habitual com el cartó que normalment encola a una taula. Amb aquesta tècnica, Marta Lafuente aconsegueix una gran expressivitat.


L'artista retrata la infància com si fos mirall de records passats. No pretén capturar el moment fugisser, sinó retratar moments d'absència i de memòria que queden sintetitzats en els retrats d'infància que ens mostra. L'autora diu sobre aquestes escenes i els nens que les poblen.cordialment,
Ester, Galeria d'Art Anquin 's.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada