Cercar en aquest blog

dimarts, 1 de març del 2011

La fotografia de Maika Amuedo

Em plau recordar-te que pots votar, si et plau, la fotografia que la Maika Amuedo ha presentat al concurs organitzat per Flavorpill, la guia d'actualitat diaria que recull els esdeveniments culturals més importants a Nova York, Los Angeles, San Francisco, Xicago, Miami i Londres. Observa la seva fotografia titulada "Camden Town. London" i si t'agrada vóta-la, home, que no et costa res!


http://apps.facebook.com/offerpop/tab/6764788695/100142423390621/3847/entry/3319

I si vols veure alguna cosa més de l'interessant treball fotogràfic de la Maika entra, sense problemes, a la seva web  http://www.wix.com/maikaamuedo/website

Casualment també és la Maika l'autora de les fotografies que il.lustren els treballs creatius de l'Eva Nordgren el.laborats a mà, amb sensibilitat i bon gust estètic, com a objectes funcionals entre llibretes, anells, cors i curiosos amaga-llibres que, en conjunt, impliquen la recerca de teles i materials que l'artesana-artista troba en
punts secrets de la ciutat que només ella sap i que conserva amb certa reserva. Pots veure tot el que l'Eva fa ultimament a la seva pàgina web  http://evanordgren.blogspot.com/    i, part de la seva producció actual, a Olokuti i a altres espais de Barcelona.
http://www.olokuti.com/catalog/olo_inst_apariciones_prensa.php?id_expo=173


L'Eva diu que treballa els seus objectes amb amor, com a component necessàri, perquè la resta entri bé, i jo també vull tanca el meu blog d'avui amb una bona dosi d'amor...i amb el meu inevitable dibuixet, que coi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada