Cercar en aquest blog

dijous, 17 de març del 2011

Teo Sabando, l'artista i la natura

Avui, dijous 17 de març, el Centre de Documentació de la Panera de Lleida presenta l'exposició de Teo Sabando "El jardín del hombre pobre", que és, de fet, un llibre d'artista i un vertader llibre-objecte que s'ha d'entendre com a compendi de les idees i els suggeriments que formen part habitual del procés de treball de l'artista.


El jardí de Teo fa referència directe a la natura (constant en la seva obra) i sobretot a la incidència que l'home hi excerceix. El llibre està molt relacionat amb la sèrie de performances "Las Estaciones" que l'artista va fer com a accions de natura al ritme del pas de les quatre estacions. És per aquest motiu que el llibre està dividit també en quatre seccions que evoquen tant el pas del temps, com les implicacions simbòliques i emocionals de formes i colors.
Teo Sabando parlarà d'aquest llibre, cedit expressament per a aquesta exposició "El jardín del hombre pobre" per Artium de Vitòria, el dia 5 d'abril a les 7 del vespre, en el context d'una proposta plàstica que trobaràs al Centre de Documentació de la Panera de Lleida fins al 24 d'abril d'aquest 2011.


http://www.lapanera.cat/

http://www.artium.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada