Cercar en aquest blog

dijous, 31 de març del 2011

Trobades artístiques a la Nau Ivanow

Per tercera vegada consecutiva, l'escultora Sílvia Japkin, reuneix una sèries d'artistes en el seu taller de la Nau Ivanow per compartir experiències i exposar conjuntament els treballs personals de cadascun d'ells i d'ella mateixa, per destacar, en aquesta tercera trobada, els valors de la literatura i dels llibres com a objectes generadors de llenguatges creatius diferents, entre els quals, els plàstics tenen, en aquest cas, paper  privilegiat.


"Encuentros. Algún lugar en los libros" és el títol idòni d'aquesta tercera trobada que reunirà a la Nau Ivanow el treball creatiu de 24 artistes, entre els quals tinc també el plaer de ser-hi jo, que mirarem de mostrar, amb la llibertat que ens caracteritza i que ens ha permès també la Silvia, la nostra relació amb la literatura i els llibres, segons la nostra sensibilitats, els nostres particulars llenguates creatius i, naturalment, les nostres limitacions.


Aquesta nova trobada amb la literatura i els llibres s'obre a la Nau Ivanow (c/Hondures, 28-30) demà divendres, 1 d'abril  les 19'30h, i s'allargarà fins al 14 d'abril, perquè la puguis mirar i llegir com et plagui.

http://www.nauivanow.com/plt_Home.aspx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada