Cercar en aquest blog

divendres, 1 d’abril del 2016

La Comella de Rufino Mesa

dibuixos claudi
Recullo contingut del correu que m'ha enviat la Neus Bergua amb informació sobre la próxima sortida organitzada per sculpture network.Benvolguts/Benvolgudes:
Visita al parc d'escultures la Comella amb Rufinio Mesa.
 
Us anunciem la propera sortida organitzada per sculpture network, associació sense ànim de lucre que promou l’escultura contemporània, que tindrà lloc el proper dissabte 9 d’abril, a les 11 h. El punt de trobada és:  Pont del Diable (N-240, Tarragona-Valls).Recordeu que teniu tota la informació i que cal que feu la inscripció (abans del 6 d’abril) a: 

“Comella, Escultura i Natura” (CEN) és un bosc mediterrani de 78.000 m2, amb unes 100 obres de l’escultor Rufino Mesa. És un centre privat amb voluntat pública. Tot el conjunt (escultures, arranjament de la masia i neteja del bosc), ha estat elaborat com “una obra” on la natura és l’eix i el motiu principal de la reflexió estètica. Amb el temps s’ha esdevingut en un parc d’escultures on queda explícita, clarament induïda, la reflexió sobre l’art i la vida. El treball és respectuós amb la història i manté un compromís amb la terra per crear un sistema sostenible. CEN és el resultat de 40 anys de recerques, un treball continuat que ha tingut la voluntat de viure l'art contemporani i la natura com una forma de vida.sculpture network - Visita al parc d’escultures la Comella (Tarragona) ‏amb Rufino Mesa-- 9 d'abril


http://comellapresentida.blogspot.com.es/2015/07/fenix-y-la-comella.html
http://www.lacomella.org/cat/rufino/escultura.html
http://laspiedrascantan.blogspot.com.es/2015/05/el-saber-de-los-arboles-en-san-javier.html
http://www.lacomella.org/cat/comella/comella.html
http://lacomella.org/es/rufino/rufino.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada