Cercar en aquest blog

divendres, 22 de juliol del 2016

Retrats amb ànima

dibuixos claudi















L'exposició "Retrats amb ànima", de Martí Rom i Xavier Deltell, es presenta a la Fundació Frax del municipi alacantí de l'Alfàs del Pi del 22 de juliol al 4 de setembre.
 










Els autors diuen: Aquesta iniciativa que presentem amb el títol de “Retrats amb ànima” és el recull d’obres conjuntes treballades i elaborades per dos artistes d’àmbits ben diferents, la fotografia i
l’escultura.



El seu origen ve d’una trobada al taller d’escultura de Martí Rom on Xavier Deltell va anar a fer unes fotografies de les seves obres, acabant la sessió fent-se fotografies conjuntes. D’aquí va sortir la primera fotografia en color “Poema”. Van caldre dos anys de temps, xerrades i reflexions per arribar al punt de partida que ara us presentem.

Martí Rom

 












Arnau puig
Les obres són retrats fotogràfics manipulats i muntats de persones representatives de la societat civil catalana en cada un dels seus àmbits professionals.


Cada peça, consta d'una fotografia en blanc i negre realitzada pel Xavier Deltell, amb la interacció de pintura i muntatge de Martí Rom, tot creant unes formes volumètriques de gran bellesa conceptual. Busquem finalment fer el “retrat” de la persona segons els inputs que nosaltres lliurement interpretem.

Albert Isern




Totes les obres són fotografies i tècnica mixta.

Ventura Pons


La Fundación Frax informa: “Retratos con alma” un proyecto conjunto de fotografía, pintura y escultura.

La Fundación Frax acogerá del 22 de julio al 4 de septiembre de 2016 esta nueva exposición en la sala Ramón de Soto.

Josep Maria Cadena

En Josep Maria Cadena diu: 
Martí Rom, pintor i escultor alhora, capta la vida de la matèria i interpreta la personalitat dels que se l’estimen.


Xavier Deltell, fotògraf, sap que la guspira de la creativitat que il·lumina les mirades dels homes i de les dones sorgeix de la reflexió en la foscor del silenci.

Tots dos col·laboren, junts però independents, en descobrir mons infinits d’individualitat. Busquen de fora cap a endins per a fer emergir a ulls de tothom allò que posseïm de més preciós perquè és el que ens defineix.

Rom i Deltell

Practiquen, en definitiva, l’essència de l’art, que no és altra cosa que entendre i, sobretot, entendre’ns.


www.martirom.com
www.xavierdeltell.es 
http://www.fundacionfrax.org/

La Fundación Frax dispone de un edificio moderno, singular y vanguardista, que se ubica en primera línea de la playa del Albir, en plena Bahía de Altea y perteneciente al municipio alicantino de L’Alfàs del Pi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada