Cercar en aquest blog

dimecres, 19 de juliol del 2017

Gats & Port

dibuixos claudi
Nova exposició al Museu Marítim de Barcelona segons nota de premsa rebuda:

El Museu Marítim de Barcelona inaugura l’exposició:
Gats & Port
Inauguració: dijous 20 de juliol a les 19 h
Dates obertura públic: del 21 de juliol a l’1 d’octubre de 2017
Horari: de 10 h a 20 h tots els dies de la setmana
Lloc: Vestíbul – Museu Marítim de Barcelona
Preu: gratuïta




El Museu Marítim de Barcelona inaugurarà demà dijous 20 de juliol l’exposició Gats & Port. La mostra està organitzada per l’associació per a la protecció dels animals Barcelona Gat i Gos i presenta una trentena de fotografies a gran format dels gats que viuen a les colònies controlades del Port de Barcelona. Les fotografies exposades han estat preses per la fotògrafa Helena J. Heidenreich, voluntària de la protectora.


La voluntat de Barcelona Gat i Gos amb aquesta exposició, que serà itinerant, és dignificar la imatge dels gats de carrer, molt sovint malvistos per la ciutadania o percebuts com una molèstia. Es pretén -mitjançant la fotografia- conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de perseverar en el model de colònies controlades sanitàriament per aconseguir no només que la convivència entre humans i animals sigui positiva, sinó també enriquidora.



Les colònies de gats del Port de Barcelona es mantenen gràcies a la feina voluntària de l’associació per a la protecció dels animals Barcelona Gat i Gos i a la col·laboració de l’Autoritat Portuària de Barcelona. L’exposició mostra a través de les fotografies com és la vida dels gats al Port i el treball dels voluntaris, que fan una tasca de control, alimentació i assistència sanitària. Mantenir controlats i cuidats els gats que viuen dins d’un territori és possible i és positiu per als animals. El fet que els gats siguin esterilitzats per mantenir estable la població, controlats sanitàriament i alimentats amb pinso sec, es tradueix en uns exemplars sans i bells que conviuen harmònicament amb les persones i l’ entorn, i el fan més ric. 


 
Complemento aquesta informació expositiva felina amb la imatge d'en Fèlix, el gat de la meva filla Amanda, que viu a Camprodon a tocar del Ritort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada