Cercar en aquest blog

dijous, 5 d’abril del 2012

Noma Bar




Acabo de rebre, via correu electrònic, informació sobre el dissenyador gràfic Noma Bar i no he pogut perdre ni un minut en cedir-li l'espai natural del meu blog d'avui, perquè tu també puguis descobrir els encants de la seva subtil obra.





Avinoam Noma Bar és un dissenyador gràfic nascut a Israel l'any 1973 que viu i treballa a Londres des de l'any 2001, fent els seus dibuixos per a portades de llibres, de publicacions diverses, o per als seus propis llibres, per mitjà dels quals, continua perfeccionant el seu estil minimalista (menys és més), tot defensat l'encant de l'espai negatiu com aquell que envolta la persona per donar-li forma i significat, a la vegada que fa referència a temes que evoquen sentiments d'inquietud i incomoditat que expliquen, de manera directa i contundent, la vida.




Noma Bar aprofita l'espai negatiu per crear imatges que sorprenen la nostra retina i estimulen directament el nostre pensament, il.luminant la nostra sensibilitat amb solucions formals simples, a la vegada que intenses i intel.ligents.







Tot i la perfecció tècnica final, Noma Bar, parteix sempre del dibuix manual, fet sistematicament en el seu bloc de treball, per passar posteriorment al rigurós procés digital quan la idea primera ha quedat completament conceptualitzada i ben condensada la seva càrrega comunicativa i els valors plàstics del missatge.




El món contemporani troba en el grafisme de Noma Bar el camí idòni per fer visible l'invisible, tot convertint l'espai negatiu en l'espai clarivident de l'actitud social del nostre temps.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada