Cercar en aquest blog

divendres, 6 de novembre del 2015

Un cau de mil secrets

 








La Pedrera comunica novetats: 
dibuixos claudi
 La Pedrera posa en escena el musical familiar “Un cau de mil secrets”


A partir de dissabte i durant tots els caps de setmana de novembre es pot tornar a veure el musical de La Pedrera, que arriba a la seva cinquena temporada amb més d’11.000 espectadors fins ara.


L’espectacle que va néixer el 2009 amb música de Joan Vives i lletra de Piti Español té una durada de 50 minuts i està pensat per a nens de més de 6 anys.


La Pedrera presenta durant el   mes de novembre  “Un cau de mil secrets”, el singular i atrevit espectacle musical que, a través de la tendresa i l’humor, vol donar una visió general de La Pedrera, de l’obra de Gaudí i de la Barcelona de la seva època. Aquest espectacle es programa durant un mes en sessions els caps de setmana pensades per a les famílies i els dilluns amb una sessió per a escoles. En les quatre edicions anteriors, han pogut gaudir del musical més d’11.000 espectadors. 


L’espectacle “Un cau de mil secrets” ha estat creat i escrit per Joan Vives i Piti Español, amb música del mateix Joan Vives. Cinc actors interpreten els personatges de l’obra sota la direcció de Roger Julià i amb la producció artística i posada en escena de la companyia El Musical Més Petit 2.

“Un cau de mil secrets” té una durada de pràcticament una hora i està pensat per a un públic infantil a partir de 6 anys, o familiar, encara que per la seva qualitat musical i de llibret, és recomanable per a qualsevol públic que sigui amant dels musicals. L’objectiu és transmetre al públic, a través de la música i la diversió, valors com el respecte a la diferència, madurar en responsabilitat o la conveniència de saber observar les coses per anar més enllà de les aparences.

La fundació ha volgut crear un projecte familiar i educatiu. És en aquest sentit que s’ha elaborat un dossier educatiu en torn a aquest espectacle i es programaran tot un seguit de funcions escolars que es faran els dilluns del mes de novembre.

Les funcions escolars seran tots els dilluns 9, 16, 23 i 30 de novembre, a les 11h del matí i està pensat per a estudiants de primària i primer cicle d’ESO. 

Les funcions familiars seran dissabtes i diumenges 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de novembre de 2015, els dissabtes a les 18h i els diumenges a les 12h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada