Cercar en aquest blog

dimecres, 2 de desembre del 2015

Els colors del vi

dibuixos claudi












Reprodueïxo el correu que m'ha enviat la Camil.la Pérez Salvà amb  informació sobre l'exposició "Els colors del vi".


 ELS COLORS DEL VI
L’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals del Penedès Ardhara presenta, a la Sala del Portal del Pardo del Vendrell la mostra Els colors del vi. L’exposició s’inaugurarà el divendres 11 de desembre a les 20:00 hores i restarà oberta a la sala vendrellenca fins el 10 de gener. 

En aquesta exposició els autors reflexionen plàsticament i visualment a partir d’un tema, la vinya i el vi, que forma part indestriable del Gran Penedès. Les tècniques tradicionals, el dibuix, la pintura, l’escultura, la ceràmica, la joieria i el tèxtil, es complementen amb d’altres formats més innovadors, com ara la integració plàstica de la fotografia i la instal·lació. Ardhara és un col·lectiu d’artistes del Gran Penedès vinculats, d’una manera o altra, a les convocatòries que a finals dels anys vuitanta i a principis dels noranta va agrupar artistes del Penedès en diferents exposicions (en concret tres: 1987, 1991, 1995), amb la voluntat de redreçar unes mancances culturals en un territori concret, reivindicant-se fora de la centralització barcelonina i fent creació i divulgació de l’art de casa nostra.


Els artistes del Penedès que exposaran són Abdellah Ahaddaf, Aura Gumà, Bernat Soler, Camil·la Pérez Salvà, David Ribas, Dolors Escoté, Joan Nadal, Joan Tuset, Joaquim Milà, Jocelyne Marmottan, Maria Martínez, Mercè Rius, Miquel Sabaté, Núria Serra, Pere Casanovas, Susanna Inglada, Teresa Pla i Tona Romeu. L’associació ha convidat set creadors més de nacionalitats diverses, residents a París: Isabelle Aubry, Francesc Bordas, Duska, Friederike Guimalac, Debesh Goswami, Pascal Hemery i Jarmila Vesovic.


Inauguració: Divendres 11 de desembre a les 20:00 hores. Fins el 10 de gener de 2016.
Activitat: Els colors del vi als fogons. Dilluns 14 a les 19:30 a la mateixa sala. Conduit pel col.lectiu Terra i Taula.
Lloc: Sala del Portal del Pardo. Carrer Major,20. El Vendrell

De dimarts a divendres de 17 h a 20 h
Dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h
Diumenges i festius d'11 h a 14 h
Tancat: els dilluns i els dies l'1 de gener, el 24, 25, 26 i 31 de desembre
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada